Darah gugur kering berapa hari

Salam saya nak tanya selalu darah keguguran brapa lama ya? Sy gugur 12week. Harini hari ke 13 sy gugur tp masih ada spoting darah.

2 Balas

Awak , nak tanya awk gugur kene cuci kat hosp @ dia jatuh sendiri ?

2mo ago

Sye start 6w dh keluar drah sikit . Tak penuh pad . Tapi klau time kencing tu dia kua . Sampai la sekarang dh 10w . Tapi mase scan 9w6d doc ckp baby tak membesar ikot week dia . Doc kata 5w . Dlu pernah gugur tahu 2021 . Mase gugur yg tahun 2021 tu terus tumpah darah xde kua sikit sikit . Tu yg bila second ni jadik camni sye tak tahu . Hmmm

14hari max. klu lebih dari tu pg check balik