penyusuan

Sis nak tya..bby 3bulan lebih bf + fm..susu sy dh mula drop..pump pun dpt tak sampai 1oz..mcm mna cra nak tambahkan lagi susu badan sbb kalau bf mmg bby nak lagi so mmg tpksa jugak topup fm..mcm mna cara nak hentikan fm..bby mengempang hampir sejam pun nak susu lagi tpksa bagi fm jugak hm..kalau blh nak full bf mm

2 Balas

last try, cuba milkbooster. kalau dah cuba lain pon xjadi. maknanya xde rezeki sis saya pon mcm tu. bermimpi nak fully bf sampai 2 tahun, 2 bulan je netek. tu pon masa bawah sebulan susu xcukup sebab demand anak saya luar biasa. so kena topap dengan fm herm

minum air masak bnyk sis. x haus pun minum je.