Kering Susu

Hai mommies. Nak tanya kalau baby bf waktu malam saja ada possiblity utk kering susu brpa lama? Pagi baby minum fm di taska. Weekend klu sy off mmg bf ja. Saya pump 1 kali saja waktu tengahari. Last bf sblm jm 7. So bila tghari tu mmg full breast. Balik petang pun full breast terus bf baby. Salah saya juga demotivated sudah untuk pump, sbb sy tahu baby tiada masalah juga kalau minum fm. Tapi sy still mau bf baby sy sampai 2 tahun. Ada mommies yg ada pengalaman mcm ni? #firstmomhere #breastfeeding

1 Balas

so far susu x kering pun cuma takot mommy bengkak susu je 🤗 if mommy nak try omb boleh pm sy www.wasap.my/60129876070/omb