takleh makan masakan sndiri

sis je ke yg macam ni sepanjang preggy ni ? masak beria untuk family. bila makan, rasa nak muntah. org lain masakkn takde pulak dia x munth

2 Balas

Haha.. sama dengan sy sis. Masak beria² tp tak mkn pun. Tambahan sy tk boleh mkn nasi,klau mkn confirm muntah balik. 6 bulan tk sentuh nasi jdi minah western aje lah 😂

Masa awal preggy ni sy tak suka masuk dapur langsung. Huhu. Nak basuh pinggan pun mcm stress. Rupanya baby boy..