takde selera makan

ibu-ibu tahu tak ape ubat utk ibu preggy yang takde slera makan . saya ni preggy 2 months then bila saya tgok org makan or ternampak feed dkt ig or fb , mesti mual . bila orang umah masak , saya takde selera nak makan .

2 Balas

Nurse kk awak xde tanya ke. Kat kk tmpt sy dy tanya ada alahan tak selere mkn cmne. Kalau x okey dy akan bgi vitamin

Biasa lh tu sis.. itu baru 2 months.. ade org mcm saya ni smpai 6 months baru bselera makan..

5y ago

yeke ? husb pon susah hati sbb saya jarang mcmni , masa sebelum preggy , saya la yg ajak husb ke sana ke mari makan itu makan ini , bila dah macamni , husb jdi susah hati , kesian dia