tak ada selera makan

Saya ni nak makan masakan sendiri memang x boleh, terus rasa nak muntah, kalau masak pun suami je yang makan, saya boleh makan masakan orang lain atau makanan kat kedai, tapi tengok atas makanan jugak boleh makan ke x, makan sikit kenyang, lepas tu lapar balik, kalau x makan terus jadi x bermaya, cuma harapkan buah dengan biskut je, ada cadangan x nak makan apa?

2 Balas

Amalkan Minum Susu Kambing dan Oat. Inshaa Allah bagus untuk permulaan hari dan berikan tenaga.

Sy mcm u. Sy sllu sedia bread ja. Bread yg sedap tu. Bt milo dah cukup. Buah ada jg

4y ago

Jngn amal kn minum milo sis,, sbb haritu nurse sya ada ckp jngn minum milo sbab milo boleh menurun kn HB kita...elok minum air susu sahaja atau pun jus buah-buahan ke mcm air kelapa...air soya lgi bgus.