Depression

bila da ada anak sorang ni rasa happy n sronok sngat2 wlaupun penat seorang ibu tu tak penah hilang, tp tula org kata jd ibu ni kena kuat semangat, cuma saya nk luahkan isi hati saya ni 🥺 saya klau husbund buat silap sikit mudah terasa hati dengan husbund, bila da habis pantang hritu rasa happy sngat sbb tak saba nk balik ke pangkuan suami yelaa balik kg brpantang smpai 4,5 bulan atas sebab tak boleh nak rentas negeri, tp bila da dekat jd lain pulak, husbund saya still save no ex dia n siap cite pada saya dia kirim gelang emas pada ex dia, ex dia jual emas ka kot n time tu ada buat sale, apa uolls rasa bila husbund belikan barang brharga tp melalui ex, saya phm duit tu guna duit husbund tp kenapa mesti dari EX 🥺 why 😭 mcm kedai emas lain takda buat sale, husbund ckp masa tu ex dia ada post kt wasap emas murah tu n time tu la dia suruh kirimkan, masa tu saya balik brpantang 😔 husbund ada mnta maaf dia cuba nk ckp jujur dia tanak simpan apapa rhsia dari saya n sbb tu dia gigihkan diri untuk brcakap jujur dgan saya, hmmm saya tak pernah halang pun husbund nk brkawan dgan sapa tp bila dia cite mcm tu terus saya rasa depression, tekanan jiwa kdang2 tu, masa nk tdo nngis, masa solat pun nngis 🥺 saya nk share kt org tp takut n lastly saya share pada kakak ipar saya, sbb kami mmg rapat, dia bnyak bg smngat kt saya 🥺 saya ckp ni bkn nk buruk kn suami sndiri tp trkadang hati ni prlu diubati n diluahkan, husbund bila saya ckp psal ex dia tu dia cite balik psal pngorbanan dia, susah payah beli emas untuk ank n saya, tp jujur ckp saya tak mintak pun n saya bkn jnis yg meminta, sbb saya tahu kemampuan suami n tanak bebankan dia tp tula dia, bila ckp hal lain, lain dia ckp nya 🥺 saya klau depression smpai pening kpala n urat kpala jd tegang, husbund ada ckp yg dia ikhlas nk dgan saya tp klau korang kt tmpat saya korng nk pkai tak emas tu 🥺 saya tahu je mlm tu terus bukak n simpan 😔 saya cuma sedih husbund masih brhubung dgan ex, psword phone pun dia brhsia dgan saya, saya cuma mampu brdoa je n fkir positif atas semua yg brlaku ni, baru nk rasa happy2 tp suami yg cari msalah 🥺 tak pyah tnya org lain cuba tnya adk prmpuan dia ckup la, apa rasa klau suami dia bg hdiah tp melalui ex suami tu sndiri 😔 confirm rasa kecewa snb suami masih SAVE no dia

1 Balas

sepatutnya dh kawin tkperlu kot simpan no ex tu. bekas je kot. utk apa simpan nk kenang memori2 yg lepas ke. bwk bincang je sis. bgtau dia kalau sis sendiri yg save lpstu contact ex sis lgi adkh dia akn ok je? sy yakin dia pun xsuka so do wht impress u both. buat perjanjian