Confuse

Sini ada tak yg dpt sign of pregnancy spotting. Darah tu keluar banyak mana ya? Dia keluar sikit tp seharian ke mcm mana? Sy confuse sbb sy dah lewat period 2hari (before ni ontime) tetiba harini hari ke3 ada darah keluar sikit je. Cramping, bloated, badan berangin, moody. Tp check upt negative. So sy confuse period ke spotting? Kalau period, sy nak buka puasa ?

5 Balas

sama mcm keadaan sy skg.. dilema betol rasa.. ttc 1 tahun 2 bln.. kesian cik suami menunggu khabar gembira😔