Confuse

Adakah saya pregnant? Saya sepatutnye period 20/11..on that day ada spotting coklat..so saya igt saya period...tp sampai hari nie darah tak keluar just ada spotting sikit darah merah cair dan sangat sedikit..hari nie 22/11 saya check upt mcm ada 2 line tp samar..Adakah darah tue just darah implantation atau period?

Confuse
5 Balas

Eh awk sama la mcm kita, 2hari lepas pun kita kluar spotting ingt period tp tgu smpai ke malam clear je pad. try upt sehari before keluar spotting tu naik double line tp sama mcm awk samar2 .

4y ago

kita sehari tu je masa tgahari, time cuci tu je ada pastu kita pakai pad tp smpai kemalam and smpai harini clear .

nmpak mcm samar2 mungkin masih baru. try buat awal pg air kncing pertama . masa tu hormon hcg tengah tinggi. saya dulu samar2 jugak buat banyak kali. atau repeat minggu depan.

4y ago

kdg2 spotting tu sbb darah persenyawaan.kandungan masih awal.normal. tapi kalau sis tak sedap hati jumpa doktor ya .

Sis betul tu.ye baru lagi cek lagi 2 minggu mesti jelas ni garis ye..

Try to check upt again after 2 to 3 days ltr sis

4y ago

Tq sis...will check back after 2 or 3 day ltr..

Yg saya ni

4y ago

Melintanglh dia 2 minggu cek mula...