Chemical pregnancy or tak

Kronologi 2 minggu lps sy check upt samar² Ulang esok hari Masih samar²..dalam masa yg sma period blm lewat..spotting ad keluar beberapa Kali..selepas hari period Masih keluar spotting..sy check upt Masih Samar..pada hari ini sy check upt setelah harini Dan semalam keluar drh sikit xbyk..upt negatif..adakah chemical pregnancy? Perut sedikit xselesa..ad cramp..drh yg keluar tak byk..sikit² saja

3 Balas

susah nk ckp sbb awak blum delay period lg.. pngalaman sye, period delay, upt positive.. selang bpe hri negative, then period.. tyme tu sye da 5 weeks 4 days klu x silap..

5mo ago

possible x upt double line Samar disebabkan mslh hormon?

macam chemical pregnancy. kuat ya sis. moga murah rezeki 🌹

tunggu delay period