JANTINA

Since saya pregnant anak kedua (scan jantina it's a girl), saya memang tak ngam dengan anak pertama (boy). Asyik gaduh je. Panas je. Ade je benda yang saya dengan anak nak gaduhkan walaupun benda remeh. Pening la!? Agak² ade kena mengena dengan jantina anak ke eh..??

1 Balas

Takpasti jugak sis. Saya anak pertama it's a boy, mengandungkan bby girl. Anak pertama memang manja betul dgn saya. Gaduh2 manja je, then dia minta maaf balik. And usap2 perot ciom2 perot tu nak kata hari hari takde miss. 🤭