Jantina baby boleh bertukar?

Dah banyak kali scan jantina. Doktor cakap baby boy. Tapi nampak telur je. Burungnya tak nampak ☺️ boleh jadi ke jantina tu tertukar ke baby girl? 😅#firstbaby #ingintahu #firstmom

6 Balas

Jantina takboleh bertukar tapi andai kata itu dah ketentuan Allah , kita takboleh menidakkan . Nampak boy keluar girl tu adalah satu faktor mungkin , tali pusat berada antara so akan nampak mcm burung atau telur . Melainkan scan girl agak susah lahir boy , jarang berlaku . Org tua cakap ketepatan baby boy 50-50 , girl 80-20 . Nak mudah beli brgan baby unisex , anak seterusnya boleh guna .

2y ago

Tu la. Saya beli baju unisex siap2. Risau beli baju biru banyak2 kang keluar girl 😆

jantina tak boleh tukar , tapi time pregnant haritu gi klinik nak scan baby , doc kata baby girl tapi yang keluar baby boy hehe

2y ago

Susah nak percaya dengan scan ni. Kena tunggu baby keluar la macam ni 🤣

bukan jantina bertukar sis😂 apepun kalau nak bertukar semua atas kekuasaan allah. maybe scan kurang jelas tu

2y ago

Tu la rasa scan ni kurang jelas la. Kita tunggu baby keluar je la ni 😆

harap2 dapat yg diingini...semoga sehat tubuh badan.. sebab tu doc tak bagi 100%...70% jer

2y ago

Amin2 inshaallah 🥰

kalau nampak 'burger sign' confirm girl. kalau nampak testis inshaAllah boy

2y ago

Tak de nampak burungnya. Tqpi tak tau cemana dokto boleh ckp baby boy. Dokto tunjuk dah tapi still tak dapat nampak jugak. Kita tunggu baby keluar je la 😆

Sye masa mula2 scan 26 minggu nmpk boy skli kluar girl🤣

2y ago

Kuasa Allah. Tak boleh nak 100% percaya pada scan yea 🤣 memang kena beli baju unisex siap2 ni