Fobia dengan pregnancy test. Double line, lepas sebulan, g klinik, dah tinggal 1 line. Then bleeding

Sila bagi semangat

Fobia dengan pregnancy test. Double line, lepas sebulan, g klinik, dah tinggal 1 line. Then bleeding
7 Balas

Dalam gambar ni ovulation test kit sis bukan pregnancy test. Cuba guna pregnancy test, it should say HCG pada strip tu bukan LH

2y ago

Bagi sya ape2 brand sama juga, tpi yg popular dikatakan accurate brand clear blue digital

ini yg terkini 5hb julai 2022. dah lewat 5 hari period. risau, takot, fobia, nak sangat rasa ada baby lagi selepas 11 tahun..

2y ago

cuba test guna upt. sbb dlm gmbr ni strip opk utk cek subur

Ni opk sis.. untuk track ovulasi. Bukan upt…

2y ago

Tengo strips pun dah tau.. LH tu opk… upt akan tulis HCG… plastic dia kalau tulis ovulation test tu opk… upt dia tulis pregnancy test

Ni opk sis. Ikutkan opk ni pun negatif. 🙂

semoga dipermudah urusan sis

tapi ni opk bukan upt

bleeding bnyak k sis?

2y ago

awal2 tu bnyk. pastu normal mcm period biasa.