Anxiety Susah nk bg tidur

Siapa yg susah tidur..sy susah tidur bila dah terjaga..kalau tidur 10mlm pkul 4pg terjaga Xblh tidur dah..Rasa anxiety bila dok sprang.murung ja Rasa..Rasa tak tenteram..

2 Balas

Hi sis. Sis masih lagi ada anxiety tu ke? Saya baru 11 weeks pregnant. Skrg saya tgh mengalami perasaan sama mcm puan. Kadang2 2 jam je tidur sehari sb byk sgt fikir. Byk kali saya fikir nk gugurkan kandungan saya sampai dah buat research pasal tu. Boleh share keadaan puan skrg?

5mo ago

sy jumpa kaunseling..lps Tu dpt ubat..hari2 mkn..kalau blh ajk suami berjln,dpt keluar kjp Pon jadi la..Xblh seorang sbb Kita JD murung..Xblh BT ap sis..sy smpai dah 9bln sekarang Masih Ada sikit2..tp ubat Pon membantu jgk..JD jgn skip Lau doc bg ubat..

Puan boleh dptkan rawatan anxiety, susah tidur dan murung dgn kaunselor. Banyak dah klinik, hospital agensi kerajaan dan swasta sediakan perkhidmatan begini. Melalui telefon pun boleh.

9mo ago

sy Ada pergi kk tuk Mohon rawatan..Dan doc aturkn sy tuk jpa kaunseling..tapi date appointment tuk berjumpa kaunseling Tu 4/10..Terlalu lama untuk menunggu..sy sudah merasa depress ni hampir 10hari Dan ianya benar2 buat sy tertekan kemurungan..bagaimana sy ingin menunggu hingga bln 10..setiap Hari sy bangun jam 4 atau 5 pg..Dan tak boleh tidur hingga waktu mlm kembali..bnda Tu sgt la bt sy tertekan jgk kerna sy mengantuk keletihan tp tak blh tidur..ditmbh dgn berbagai perasaan..hari2 menangis Tampa sebab..