Susah tidur

Hi nk tanya normal ke klau 5week+ rasa perut kram , susah nafas , tak boleh tidur & perut kdang rasa nyeri . Tidur malam2 senang terjaga #firsttimemom #firstbaby

2 Balas

Perut kram tu doktor kata rahim nk membesar.. Saya pon sama kadang terjaga malam sebab perut masuk angin😅mudah nau masuk angin sekarang sakit oo kembung perut ni

2y ago

okay2 thank you 😊 nanti nk try

bab susah nafas tu betul sy pun alami jugak dulu anak first tak rasa memang lain sangat dgn pregnancy kali ni

2y ago

Ohh okok . Patutlaa saya ingat ada masalah apa2 thanks ye