tak ada alahan

Siapa yg kt sini langsung tiada alahan ms pregnant dr awal? Sy bru 6w tiada alahan langsung, kdg2 terfikir mengandung ka aku ni? ?

121 Balas

Sya pun xde alahan, tapi awal2 tu je cik abg mual2 dgn nak mkn benda masam2 je, tapi alhamdulillah xde pun alahan tu kat sya 😁😁😁

Belum lagi kot sis, mcm sy dr 6week x rasa ape² lagi . Start 8week dah start muntah² .. Tapi kalau sis xda alahan syukur lah ☺️

Bgusnya xda alahan... Sy ni tgh mngalami xtahan rasa nk layan mual ngan loya... Keja asyik nk baring je.. Bau2 lngsung semua xboleh 😓

untong la xde alahan..sy alahan terok..lngsung xbole bau org msk..smpi kne duduk dlm kete tggu org siap msk..time nk mkn molek pulak😂

5y ago

Xpe sis..kena kuat demi your little angel..

Saya pun sama sis, setakat ni alhamdulillah tiada alahan, skg prgnant nak masuk 6week. Tapi kdg2 bdn rasa letih n lesu. Huhu

syukur Alhamdulillah xda alahan sis.. saya alahan sampi xboleh bangun, tidur jak, mual2 lg.. xblh hidu bau masak2 goreng2..

Saya🙋anak ptama langsung xde..skrg dah nak preggy anak ke-2 langsung xde alahan juga..cuma ade pening sikit²..

Sya sis.. Langsung x alahan.. Tapi Breast sy sakit sgt.. Masa 5mggu mcm tu.. Skrg da masuk 7w" x sakit langsung.. Normal ke ya?

awal lg tu sis..sebolehnya jgn minta.. bertabahlah kalau datang alahan tu yer.. tp kalau takde lgsg, bersyukurlah bnyk²..

5y ago

Xminta pn..tp sentiasa bersedia la, masih awl lg kn..😊

rezeki tu sis. sy anak first pon xde alahan lgsg. aktif sgt no 2 ni pakej alahan +gatal2 badan melepek je ha skrg huhu