tak ada alahan

Siapa yg kt sini langsung tiada alahan ms pregnant dr awal? Sy bru 6w tiada alahan langsung, kdg2 terfikir mengandung ka aku ni? ?

121 Balas

Alhamdulillah... sy dr awal pregnant smpai la da 20week ni mmg x De alahan.. ank pertama pon mcm tu jgk.. xde alahan

5y ago

Tq.. ❤️

Normal je xda alahan.. sy dri 1st trimester smpai laa last trim ni xda alahan apa2.. cuma badan sakit2 saja laa 😄

Bguslah xada alahn..sy yg 15 week msih Ada lagi yg Sy x boleh mkn..mknn2 yg tertentu yg boleh Sy mkn..🤗🤭

Saya punya alahan sampai suami pun turut muntah sekali hihi .. kadang tu kesian tengok suami muntah sekali ..

Alhamdulillah takda alahan. Siapa yang merasa alahan je tahu betapa penat nya bila mengandung ada alahan

Saya pun xde alahan. Ngidam pun xde. Alhamdulillah dah 36 minggu skrg and tunggu masa je nak bsalin 😁

5y ago

Ha tuhla. Lega rasa. Terima kasih sis. Enjoy your pregnancy journey

Slalunya 6 weeks baru tahu pregnant... Sebab xda alahan... Bila masuk he minggu 8-9 jeng2... Siksanya

Alhamdulillah saya pon tiada ape2 alahan...10 weeks...harap2 tiada alahan smpai bersalin la

Sy start mengandung alahan sampai 6bulan bru lege skit . Alahmdulilah syukur la pade y xde alahan .

Masih trllu awal sis..sy awal2 pom camtu..start 8w-12w sy alhan mntah2..pastu xde cuma pening2 je