Minggu Sebelas

Dah sebelas minggu tapi perut masih biasa biasa ja . Tak nampak macam pregnant . Alahan pun takda . Confused kejap . Kadang terfikir jugak pregnant ke tak ni .. Perut biasa biasa ja . Alahan takda langsung .

6 Balas

Syukurr awak tkde alahann huhu Perut biase pun tkde mslah awak So boleh lindung lindung hehe Saye ni skrng alahan skit kpla muntah” selera tkda huhu Btw smga kita sama melehirkn baby yg sihat aamiin

Sis ada je org yg even mengandung 6 bln still x nmpk bump sgt tau. its ok, jnji baby sihatt. Alahan tu pn ikut badan2 la. Kalau xde bgus, mudah preggy journey nnt

saya sempat la merasa takde alahan sampai 7w..masuk 8w dah start alahan..muntah2 sampai letih rasa..dgn migrain teruk..kerap mc je 🥲🥲

2y ago

Sama la saya pun kerap mc 🤢 perut selalu rasa kembung ..nak mkn kat kntin kilang x boleh bau busuk ..

bersyukurlah xdk alahan..sy ni tgh mngndung da nk msok 9 mggu..alahan still truk..mntah2..kpala skit..

biasa je sis normal la tu sebab awal lagi kan...tunggu 22minggu insyallah nampak la tu

saya 9weeks perut dah nampak macam bloated. mabuk dari 5 weeks. orang lain2 sis.