Kk batu 14

Siapa yg dduk di puchong buat kk kt batu 14..nk buat buku pink mmg kena walk in ke?

3 Balas

Rasanya mana2 KK boleh walk in tapi most of KK kena call dulu..cuba Puan call dulu utk lebih memudahkan urusan..x perlu Puan nak tunggu lama nnt🥰

Saya baru je pergi kk batu 14, klu boleh buat appt online kat app temujanji. Kalau nk walk in boleh juga tapi kena jumpa dr dlu. Average dlm 2 jam proses

2y ago

Apps tmjanji kkm tu ke? Sy call klinik ibu anak kt koperasi polis bt caves xangkat 🥲

Klu time pkp sy walk in tp slot dh penuh. So nurse bg tarikh & waktu..kena mai ikut apa yg nurse dh set kan.