Tiada alahan

Siapa yang pregnent tiada alahan langsung? Sy pregnent 7 weeks tp xde alahan langsung..masa gugur hari tu pun xde alahan..doktor ckp awak xde alahan kan sebabnya baby dah xde..so pregnent kali ni jadi risau sgt sbb xde alahan..adoiii

45 Balas

Sama dgn saya..mengandung yg gugur ari tu xde alahan langsung..skrg mengandung dh 6mggu,pun xde alahan jgk..risau sgt..padahal mengandung anak pertama dlu,alahan teruk smpai kena admit.