Tiada alahan

Siapa yang pregnent tiada alahan langsung? Sy pregnent 7 weeks tp xde alahan langsung..masa gugur hari tu pun xde alahan..doktor ckp awak xde alahan kan sebabnya baby dah xde..so pregnent kali ni jadi risau sgt sbb xde alahan..adoiii

45 Balas

Jangan stress sis. Saya pregnant pun tak ada alahan. Mak dan MIL saya pun mcm tu. Tak pernah alami pengalaman ada alahan. Alhamdulillah. Sis jaga makan, kesihatan dan selalu positif ya

Sy pun xde alahan langsung sis. Dari awal preggy smpai skrg dah 35 weeks haa. Makan seleraaa je. Alhamdulillah bersyukur takde alahan dan makan semua xmemilih. Anak first ni.

Untung siapa mengandung takda alahan... Tapi Jaga2.... Badan cepat naik sebab selera mkn ok...?? Kalau mengandung ada alahan.. Turun berat badan.. Asyik muntah saja...

3y ago

Nasi pun sy tolak, dah 4 hari dah tak makan nasi 👎🏻👎🏻👎🏻 prefer carbo lain selain nasi

Sy pun xde alahan dri first dpt tau mgndung smpai skrg 31week.. dah laa mgndung anak first tpi laki sy yg ade mual2 msuk trimester ketiga ni tpi x teruk pun😂

Alhamdulillah..Saya anak pertama pn xda alahan.. anak kedua gugur pn xda alahan.. skrg mgndung 7mggu, xda alahan. InshaAllah kandungan awak sihat..

saya pernah masa first pregnancy.. tau2 dah preg 5 bulan 😅 Alhamdulillah paling best time takde alahan.. ni yg ke 3 ada la masa 3 first month haritu

Saya pon dah 7week ni sis. Tak ada alahan juga. Cuma kadang2 pening kepala and kerap kencing je laa. Sama2 doa baby kita sihat ye di dalam. Aamiin

Tak semestinya takde alahan ni keguguran sis. Jangan risau ye, saya masa sepanjang pregnancy sampai bersalin, Alhamdulillah takde alahan

Saya xde alahan gk sis.. Tp sy berpndukan rasa sakit kt breast.. Tu je ptunjuk saya... Slgi breast masih sakit alhamdulillah baby ade lg...

Takut pula sy bca😓 sy memang xde alahan. Yg teruk suami. Dia yg muntah². Die yg pening demam, mgidam itu ini & sampai xbley bgun nak p kje.

5y ago

Tp kmi sma2 kje sis. Tu yg die ckp xpe die dpt. Lg² kami pjj. Sorg dkt smnjg sorg dkt sabah🤣 suami dkt sna ad dkt ngn rmai kwn². Sbb 1 kem ja dieowg dduk. Sy ja sorg² dkt rmah. Strgle sorg² ke sna sni. G klnik jmpa dktr. Brtbahlah💪