czer dan hamil lg

siapa sni tk smpai stahun brsalin czer tp dah pregnant lg? doc dan misi marah ke? sy tnye sb kwn sy pregnant tp bby dia bru 7 bln...

5 Balas

saya 🙋🏻 doc and misi tak marah langsung cuma diorang sentiasa remind untuk ambik perancang selain pil lepasni. tapi saya rasa doc and misi tu ikut kk kot. ada yang marah ada yang tak. tapi kalau misi kawan awak tu bebel, pekakkan je telinga. yang penting baby & kawan awak tu sihat. kawan awak tu kena pergi kk cepat-cepat tau untuk buat appointment bukak buku pink