Duphaston

Hi siapa sni pernah makan ubat Duphaston. Apakah pengalaman mumy2 smua selepas mkn ubt tu. Sbb skrg sy bleeding dctor saran mkn ubt tu.

11 Balas

Ubat tu actually utk kuatkan rahim .. Sy makan sbb sebelum ni ada tumpah darah .. Skg tengah bed rest je .. Puncanya uri sy kt bawah rupanya .. Makan ubat tu kepala jd pening ,mual sikit ..

4y ago

Masa tu sy 13w .. Alhamdulillah now nak masuk 19w .. 😊 bila darah dh xkeluar doctor suruh stop makan ubat tu .. Makan bila keluar darah lg je ..