Duphaston

Hi siapa sni pernah makan ubat Duphaston. Apakah pengalaman mumy2 smua selepas mkn ubt tu. Sbb skrg sy bleeding dctor saran mkn ubt tu.

11 Balas

.ye saya pernah makan duphaston dari 4 minggu sampai 18 minggu sebab bila keluar kerja audit akan keluar darah sebab banyak bergerak, x banyak hanya tukar pantyliner je sebab x selesa..alhamdulillah sekarang dah 37 minggu tengah tunggu hari..memang doktor jaga saya betul2 sebab saya ttc 8 tahun 🥰

4y ago

.ehhh x hari2..sebulan tu 1-2 kali je..ada yang xde langsung..