Duphaston

Hi siapa sni pernah makan ubat Duphaston. Apakah pengalaman mumy2 smua selepas mkn ubt tu. Sbb skrg sy bleeding dctor saran mkn ubt tu.

11 Balas

Saya drpd sblum pregnant mkn duphaston, sbb time tu tgh ttc. Doc bg suruh stabilkan period balik. Lpas pregnant pun mkn jgak, sbb awal kandungan ade bleeding, utk kuatkan rahim.

4y ago

Tk lama, dlm 2 hari mcm tu. Sakit senggugut tu tkde pulak. Sbb saya mmang jenis period tk teratur, sbb tu mse ttc tu doc bg duphaston