Tanda hamil

Siapa sini tanda hamil dia ialah bleeding. Xsedar perggy sbb ingat period je. ade x?

5 Balas

Ada... Cm akak sepupu sy.... Bdn dia jenis besar jgk klu pregnant mmg x nmpk perut la... 2 bulan di period cm biasa... Cme beza selera dia bertambah2... N nmpk seri dia lain jgk la.. akk sepupu mmg besar bdn nya.. so NK puaskn hati mak nya.. pi la cek klinik tkut la kencing manis ke kn asyik lapar je nk makan.. last2 blik gtaw mak nya da pregnant 3 bulan... 😁😁 Org tua2 kata bunting planduk... N dia baru je bersalin semalam...

Saya try test upt awal 4hri...pastu tarikh yg sepatutnya dtg priod ...sy spotting 8.12.2019 hgga 10.1.2020 pastu 12.1.2020 bleeding truk...Alhamdulillah skrg dh 6bulan usia kandungan semoga bby membesar ngn sihat sempurna sifatnya....doakn sy ye..sy juga doakn semoga sis dikurniakn zuriat yg soleh dan solehah selamat hgga bersalin

tanda hamil dia bleeding. diluar kebiasaan. kalau hamil, bleeding2 ni bahaya.

Klu bleeding time ngandung ni bahaya kena jumpa doktor segera

Sama ngn sy.