tanye je..

Hai... Mumy.... Kalau baby kurang aktif & mala megeras tu tanda nak brsalin @ tak.. Sbb sblum ni waktu perggy 37weeks dah bersalin.. Perggy ke5 ni 40weeks blom ada tanda nak brsalin...

2 Balas

Doc akan extend lg 5hari cmtu. Kalau lebih dr tu masih blm ada tanda mmg kne serah diri. Semoga dipermudahkan ye sis

omg.. kalau pergi hospital mesti dh kne paksa bsalin...

5y ago

Ye ke... Blom ada tanda lagi.. Takut pula rasa kena paksa brsalin... Minta2 x da pa2...insyallah semoga dpermudahkan..