Keguguran tanpa bleeding , scan sbb baby tak dek nadi. Dktr bg masa 2 week utk janin keluar sendiri.

siapa ade pengalaman? Skrg tak dek tanda tanda ..doakan janin keluar dengan mudah ye..😢😢

3 Balas

saya ada pngalaman.... sya kguguran ada bleeding ..dktor bg msa 2 minggu untk janin kluar ... tp dlm masa 10 hari ...janin dh kluar..tp saya xpergi pun ke klinik untk chek up ..sebab saya ada tarikh temu jnji dngan doktor ..saya tngu temu jnji...pastu nnti bg tahu dktor .. kata janin dah kluar

sy bru je alami bulan lpas.. scan 7w xde heartbeat, repeat 9w xde jugak, repeat lg 11w pun xde jugak.. tepat2 12w 2days baby jatuh sndiri kt rumah..

masa ni berapa minggu?