37 minggu

Hi siapa sini bersalin 37 minggu? Ada apa apa tips tak? saya nervous sgt ni anak first.. Bg kata-kata semangat sikit..

14 Balas

Masa pregnant ank kedua dulu, bersalin ngam2 37 minggu. xrasa sakit sgt,bila check jalan dah buka 3 cm terus kena tahan. keesokkan harinya,lps pecah air ketuban terus bersalin. Moga dipermudahkn urusan puan. Jgn risau,tenang2 je. Yg penting barang utk bawa ke hospital dah ready.

saya pun anak first, menunggu hari je ni. banyak2 kan berdoa berzikir, mintak maaf dekat suami, ibu ayah, family, mintak halalkan makan minum. banyakkan berjalan, buat squat. insyaAllah semoga semua dipermudahkan ❤

Sy un bslin 37 weeks 6 hari..bby nk Kuar awl.. alhamdulillah dh selamat,due 18/8 tp 4/8 dh slmt..moga momy2 yg tgu due dprmudhkn Sgala urusn ye..hati kne kuat,,pkp ni smua sdri je..sdey rse,,bnyk bdoa je yg pntg

last week sya bersalin masa 38 minggu.. anak 1st jugak huhu. Sya tau ape sis rasa takut risau semua ada.. Yang penting banyak kan doa.. nafas kena kawal and semoga dipermudahkan

Saya pun takot . harini 37w5d takde tanda tanda pun .. 31/8 ni birthday saya .. Doa kan saya mudah bersalin ya mommy2 semua .. Saya doakan awak dimudahkan urusan jugak ya..

Sy anak 1st bersalin masa week 37. Semua okay alhamdulillah. Berat bby pun okay. Ingat, nafas kena jaga. Doktor kata teran baru teran tau.

Sy hari ni 37w 6d..esok 38w.. due dh mkin hampir, risau sungguh rasanya.. takut suami tak sempat balik waktu nak bersalin.. kami pjj..

Saya pun now dah 37 weeks. Due date pun dah nak dekat.. Risau jugak ni. Nervous semua ada. #semoga #dipermudahkan

Saya bersalin 37 minggu 2 hari... Tips dia jangan panik. Cara penafasan kena steady je ye. Jangan takut..

Semoga dipermudahkan sis.. Jangan takut. Nurse n doktor ada tolong sis.. Chaiyook!