37 weeks

Hi. Nak tanya. Siapa pernah bersalin 37 weeks. Berat baby berapa time beranak?

37 weeks
134 Balas

Hari ni 37 weeks 2 hari, kejap lgi nk g hospital serah diri doakan dipermudahkan urusan saya

3mo ago

kenpe kene serah diri

sye 😁 baby boy 3.26kg .. pepagi kul 6 pop trus air ketuban direct g hspital trus bsalin bukaan 8cm 😂

4mo ago

mcm mn boleh bukak 8 cm ya ada tips tak?

alhamdulillah selamat bersalin harini baby 37 weeks 2 hari. berat 2.94kg. warded sbb pecah air ketuban.alhamdulillah ☺️☺️☺️

2y ago

ank ke brpa sis

sy yg first lahir 36w 1day.xsabo nk tgk dunia gamaknyee hihihi berat 2.7kg.4y dh die sht alhmdllah. yg no ni sdg preggy 37w3d

3y ago

Dia tngk hos jgk sy 2cm 38weeks boleh balik dduk rumah lg

37w 1d 2.24kg , time tu induce sbb bby kecik dri ukuran lepastu air ketuban dh kurang smpai 5 tpi ap punca pon tak thu . Alhamdullilah skrg dh 7tahun . Second bby dh nk msok 38w skrng tpi taknak keluar lgi , tanda2 tu dh ade berapa hari dh 😂 doakan moga dimudahkan urusan bersalin saya nnti .

2y ago

InshaAllah.. Semoga mudah puan bersalin.. btw anak first puan sebijik macam anak saya cara keluarnya.. air ketuban tinggal 5 pun sama.. cuma tahun je beza..sekarang baby saya baru 3 bulan..rasa boleh geng ni.. hihi❤️

sya skg da 37w belum ada tanda2 nak bersalin , Lusa perlu jumpa pakar utk scan sbb baby dlm scan sebelum nya besar.. hrp2 tidak apa2 di permudahkan segala urusan bersalin nanti . anak pertama 36w 3 Hari da lahir yg kedua ni masi seronok dlm.. skg ni pulak sya lagi batuk2 selsema...

37 weeks anak girl sy 2.3.. sy br melahirkan anak pd 36 weeks tepat anak boy 2.78kg..alhamdulillah sihat..betui2 atas border prem

3y ago

xde sis

1st baby 37weeks 5day 2.7kg 2nd baby 31weeks 1day 1.5kg (meningal dlm perut) now 3rd baby 37weeks 1day, dah mula rasa sakit tp blum ade tanda².. harap dipermudahkan semua.. last scan 35weeks 3day 2.7kg..

hai.. sy dh 37weeks,, smalam keluar lendir putih jernih MCM putih tloq tu bnyk tiap kali nk kencing, selalu nya keluar putih pekat MCM keputihan biasa tu ja.. adakah itu tanda² nk bersalin, Sbb baby kurang gerak perut asyik mengeras ja..

sy .. berat bbygirl sy 2.98kg normal delivery .. skrg ggirl sy da 1mggu kt dunia🥰

2y ago

slmat berpantang sis..🥰