39 weeks pregnant 🤰

Hi mommies, siapa ada pengalaman bersalin at 40 weeks. Second baby. My first baby bersalin at 37 weeks tapi second baby ni lambat betul dia keluar still belum ada tanda, now 39 weeks next week dah due. Hihi. Tiba jadi nervous.

2 Balas

Sy pun dah 39weeks. due 5/06 tapi still takde tanda lagi just perut je kekadang mengeras. rasa nervous jugak. Last bersalin 10 tahun lepas 😅 Tapi masa tu baby keluar 38weeks 🤭

2y ago

kan. jarak jauh ni mcm tiber nervous. semoga dipermudahkan. saya due date 7/6

Sy skrg 40w4d. Serah diri masa 41w. Tanda obvious tak ada. Mmg xde pnglmn apa2 lg.

2y ago

Sy due 26/5. Kebetulan ada appt kk masa hari due, jd dh jumpa dktr & dpt surat serah diri lps scan tgk keadaan bby. So start 26/5 - 31/5 kena mai kk hari2 utk check jntung bby. 1/6 surrender ke LR. Doakan sy & kandungan ya