Head not engage

Siapa sini 37 minggu kepala baby tak masuk laluan lagi? Jom share share. Macam mana nak bagi kepala baby masuk laluan ye?

3 Balas

Hi. Boleh kongsi pengalaman haritu macam mana? Baby engage? Atau di induce? Lahir week ke brpa? Sebab sy skrg mengalami situasi mcm sis.. (Btw sy tau post ni dh lama but if u don't mind share experience dgn sy TQ)

3y ago

baby engage masa 39 weeks. takde induce. natural birth. lahir 40 weeks tepat tepat. jangan risau nanti kepala dia masuk laluan jugak bila dah nak bersalin nanti

Mcm mane ye rasa bile baby dah engage??

4y ago

Rsa pert dh turun.. kerap kncing..

anyone??? anyone???

4y ago

try squatting/sujud lama2