kepala baby masuk laluan

Hi semua , skrg saya 36 week 5 day , saya nak tanya normal ke kepala baby belum masuk laluan and ada cara ke untuk kepala baby masuk laluan , nurse cakap 37 minggu dia akan check kalau masih kepala belum masuk laluan kene pergi hospital sebab anak pertama ,#ingintahu

1 Balas

puan boleh amalkan gerakan kupu²..saya dari 7 bulan amalkan..dam sekarang dah 35 minggu..buat squat dan solat sujud tu lama2 sambil kita memohon pada Dia..

9mo ago

terima kasih ye puan