anak kuning

siapa pernh anak dia baru lahir kuning sampai 2 minggu lbih lpastu kne ambik drh kt tgn dgn ambik air kcing ? nk tanya lpastu kne ambik drh lagi ke atau xyh dah..sbb doc kata sbulan lagi bru cek hrp time tu smua ok

10 Balas

saya dulu pun anak kuning lama... macam2 gak dah buat tapi tetap sama... 1 hari ni saya minum air sirap limau suam saya pun tak tahu lah mungkin sebab minum sirap limau tu anak asyik berak2 syukur Alhamdulillah dalam 2 hari tu pergi cek kuning turun dengan banyak.. Maaf kalau saya kongsi ni nanti ada org ckp xboleh minum ke masa dalam pantang sekadar pekongsian ...

1y ago

susu bdn ok lah susu bdn saya ade tpi anak mcm dh suka susu botl saya hrp dia nk susu bdn