Hai mommy2. Pernah tak lupa tarikh last period? Masa bersalin ikut tarikh due date yang dokter bagi

Hai mommy2. Pernah tak lupa tarikh last period? Masa bersalin ikut tarikh due date yang dokter bagi tak? #ingintahu

1 Balas

sampai sekarang mengandung anak ketiga pun maseh lupa sebabny jarak anak jauh jadi x alert sangat bab tarikh habes pireoid🤣..Yang 2orang tuu bersalin sebelum due date..Yang ketiga nie xtahu lagi..

2y ago

xmarah pun..sebab nanti dekat scan nanti bolee tahu edd..