baby songsang

td pergi hosp, doktor suruh pilih tarikh utk bersalin huhu rasa mcm tak percaya pulak kena pilih tarikh utk czer (baby songsang) huhu takpa la takda rezeki nak merasa bersalin normal, 13hb nie siap sedia utk di czer.. doa kan sy semua #firstbaby

15 Balas

Doa bnyk2 sis.. kalo bleh rajin bsujud.. sy pun songsang juga dlu.. skrg 38week tunggu hari lagi alhamduliah suda pusing gi bawah..

try buat senaman ringan duduk berdiri duduk berdiri jalan2 kot2 dapat keajaiban last minute baby pusing. xmustahil doa banyak2

4y ago

kan.. selalu juga sujud lama2, tp dia tetap xnak gerak..huhu

Doa bnyk2 sy hritu gtu ugk p sblum bernk doc check n scan bby dh msuk laluan alhamdulillah syukur rezeki Allah bagi bersalin normal

4y ago

alhamdulillah rezeki sis, sy nie taktau lg.. huhu

Klu kita ada bidan kg.. Rasanya blh... Mcm sya... Tapi kandungan mesti lebih 7 bulan... Inshallah, semua baik² shj... 🙂

Sm la kita...sya 11hb ni masuk wad...13 czer dah,bby songsang....ank ke 4

Sy pon czer sis 12hb ni (baby songsang) juga

Semoga dipermudahkan segala nya sis.. aamiin

4y ago

inshaa Allah amin, 😊

Semoga dipermudahkan urusan ye sis. Aamiin

Semoga dipermudahkan urusan brslin Aamiin

4y ago

inshaa Allah amin 😊

semoga dipermudahkan urusan sis dan baby

4y ago

inshaa Allah amin, tq😊