Jus Mamariam

Hi, siapa pernah minum jus mamariam? Memang betul2 okay untuk hb ke? Ade pape side effect yang bahaya tak? Thanks

19 Balas

Saya minum mamariam 2 bulan sblm lekat pregnant. Masaperiod jadi teratur. Then bulan 1-3 pregnant tak minum, pastu bila hb low, husb belikan semula. Minum mamariam dgn makan jambu batu tiap hari utk 2 minggu, alhamdulillah hb naik dari 9.4-11.3 masa last check up. Tggu next check up tgk maintain atau turun semula ke tak.