Jus Mamariam

Hi, siapa pernah minum jus mamariam? Memang betul2 okay untuk hb ke? Ade pape side effect yang bahaya tak? Thanks

19 Balas

Better jgn amek kalau rasa xyakin...bak kata dr imelda jgn pcy pd testimoni...mkn jelh apa yg nurse dan doc sarankan mcm jmbu batu dll..tkt effect pd bby..

terbaik.. saya consune dari awal pregnant sbb saya ada mslh hb rendah dari anak first.. alhamdulillah ngandung kali nie hb cantik ja..

Saya amalkan dari kandungan 6 minggu sampai skrg 24 minggu alhamdulillah hb slalu cntik. Xde side effect apa2.

Sy minum mse pregnant 5 months smpai bersalin. HB level slali 13-15.6 paling tinggi. So far delivery pun ok..

sy minum dari 4weeks mengandung smpai lah skrg kandungan nk msuk 5bulan.. alhamdulillah hb cantik bcaannya..

Sy minum 4 botol utk naik kan hb..tapi naik 0.2 je pastu kencing manis semakin ketara...huhu

4y ago

kandungan gula die tinggi tu.. sy lenah consume sebotol aje pastu stop sbb nyaris2 sangkut gula masa minum air gula 1st time

Bru stat mnum mggu lps.. tggu checkup mggu dpn nk tau hb naik/sma je.

4y ago

Bru lps chek up.. hb makin trun.hahaha.. depend pd bdn msg2la kot..

Strt consume 1 month tetiba je hb drop..humm..

hi.. akk ade amek.. tp x naik.. 😂 awk cuba laa.. 😁

4y ago

x kacau.. ok je 😊