Boleh ke makan durian sewaktu hamil?

Siapa pernah makan durian sewaktu hamil ya? Sebenarnya boleh atau tidak makan durian ni waktu hamil?🤔 Jom cuba baca bawah ni🤗 *NOTA : LIKE & IKUT POST ini untuk rujukan masa hadapan.

Boleh ke makan durian sewaktu hamil?
22 Balas

sya mkn je...tpi untk prmulaan jngn mkn bnyk2 tkut bdan x than mak sya kata...klau oky xpe bleh je mkn tpi jngn smpai x ingt dunia sudah lh🤣 sya klau mkn durian kne minum air pangsa durian n sblm tdo tmpal kufiber dkt dahi bru bleh tdo lena🤣 (minum air pangsa tu petua mak saya dri dlu lagi untk kurng kn pnas)