Ubat keputihan

Siapa pernah kena keputihan ketika hamil. dan Doktor swap dlm n bukak laluan guna mucung itik? lps tu doktor bgi ubat keputihan suruh masukkn dlm vagina ketika hamil? risiko tak keguguran? tkt pulak nk masukkan ubat sbb ni 1st time hamil.

3 Balas

baru jak kena beberapa minggu lepas😅 1st mmg risau tapi lagi xtahan asyik nak menggaru..nekad jgk masukkn ubat.. Alhamdulillah xda kesan ke baby..keputihan kurang n miss v kurang gatal.

baru mggu lpas ambik sampel kputihan..nurse bgtaw ada kuman..dah dpt ubt sumbt...lpas sumbt ok dah

Ok je. Nnt keputihan keluar sendiri tp dh jd mcm serbuk.

5y ago

Hahahaha 😂