isi lebaih jahitan bersalin

Siapa pernah kena ada isi lebih kt dlm vagina kt jahitan episiotomi?

4 Balas

Ada yg kata bahaya ada isi lebih, sbb kena buang dan jahit balik. Huhu tapi ada yg kata isi lebih tu, pandai hilang nanti.

4y ago

Sy pun bca mcm tu juga sis. Xtau nk pilih yg mna. Doc suh buang. Tp ada yg ckp nnt hilang sndri. But ambk masa lama la.

Hi sis ada update tak? Saya mengalami masalah yang sama tak tahu nak jumpa doktor ke tak perlu?

4y ago

Hi sist ada update tak? Dia hilang sendri ke atau sist p hosp buang

Xpernah lg,setakat ni....mcmner ble jd gitu agaknye???

3y ago

sy dulu wktu pantang xde plak sembelit..nk hjg pantang tetiba sembelit..dh hilang sembelit bnde tu dtg..smpai skrg..baby da msk 3 bulan..bru sakit

Saya.. mak cakap ia akan hilang sendiri..😰

3y ago

mmg akan hilang ke...sakit sangat ..rsa pdih semacemm