LUKA JAHITAN

Salam warga ibu, nak tanya ni, lepas bersalin haritu jahitan dh kering area luar, tapi lepastu tetiba ada isi keluar, mungkin isi yg tak kena jahit masa misi jahit haritu atau mcm mna xtauk la, pernah tak ada kes macam ni? brapa lama eh nak smbuh? isi tu msih lg bcantum dgn isi area dalam vagina, sakit duh time jalan huhu #lukajahitan #beranaknormal #naktanya

3 Balas

kena selalu letak ubat die sis , jangan skip hai sis maaf ganggu,nanti isi lah sample pampers ni untuk baby nanti tau🥰, quality die sangat best ,pampers terbaik d japan🤩 https://www.merriesfamily.com.my/r/RYXDB5 #sampelpampers #samplepercuma

Sis boleh balik jmpa misi minta cekkan.. Pergi tau kalau taknak sakit lama2

Skrg sya brda stuasi mcm ni.. awk rawat mcm mna ye? 🥲