gapping kt jahitan bersalin

salam, nak tanya. siapa ada experience jahitan ada gapping? jahitan xsakit dh cuma benang ada yg dh kendur & putus, isi xbercantum elok. takut nk refer klinik, takut kena jahit semula 😭#1stimemom #pleasehelp #firstbaby

2 Balas

Blh try solcoseryl jelly..sy dlu pakai tu mse ank pertama..sapu kat tempat jahitan alhamdulillah ok shj..tp jgn pakai berlebihan..nnt dia jadi macam lebihAn daging kat tempat jahit

3y ago

aaha wak, sy memang tgh pakai jelly tu. tu yg lg risau kenapa dia jd gapping huhu

salam sis skrg jahitan sis da okey ke,saya jadi mcm sis skrg ni. nak tawu sgt