Hospital Azalea

Hi.. siapa pernah bersalin di Azalea Hospital Putrajaya?boleh recommend gyne?

7 Balas

Saya baru bersalin kat Azalea last week, layanan semua sangat bagus. Bilik bagus. Midwife kak sal sangat bagus, bagi semangat time nak bersalin haritu. Just waiting time nak dapat bilik tu lama sikit. Datang pukul 8, dapat bilik pukul 12 🥲🥲 tapi husband dapat teman semua. Makanan okay, bill pun okay. 👍🏼👍🏼

3y ago

Ye sis. Tapi tak tau exact charge dia berapa. Dia tulis situ labor room usage macamtu je. Total bill saya 6k tambah extra night and induce charges jugak