Hospital Azalea

Hi.. siapa pernah bersalin di Azalea Hospital Putrajaya?boleh recommend gyne?

7 Balas

Sy baru bersalin di hospital Azalea last week. Bilik ward mmg selesa, Dr. Azimah, Dr. Faridah & Dr. Omar & pakar biusnya mmg bagus & competent. Overall Dr mmg sgt caring & supportive, mmg sangat menjaga patient. Suami bole teman bersalin & ada day bed utk suami tdo.. Overall sy mmg sgt2 recommend hospital ni 👍

2y ago

10k plus sbb ada complications sikit, kna guna forcep

Saya baru bersalin kat Azalea last week, layanan semua sangat bagus. Bilik bagus. Midwife kak sal sangat bagus, bagi semangat time nak bersalin haritu. Just waiting time nak dapat bilik tu lama sikit. Datang pukul 8, dapat bilik pukul 12 🥲🥲 tapi husband dapat teman semua. Makanan okay, bill pun okay. 👍🏼👍🏼

3y ago

Ye sis. Tapi tak tau exact charge dia berapa. Dia tulis situ labor room usage macamtu je. Total bill saya 6k tambah extra night and induce charges jugak

Mase sy nak booking utk delivery hosp xsedia lg..tggu approval kata nya.. dah selamat bersalin dkt hosp sg.buloh sbb jd positive covid 😅tau covid positive sbb buat swab test before nak admit kat hosp private lain..

Saya pun baru survey macam nak bersalin situ. dah call untuk appointment next month untuk first check up. Review masih tak banyak dan ada beberapa kt fb.

2y ago

Hi sis yanaaa. I believe you have safely delivered your baby. can u pls share your experience delivering at azalea? 😊

Hospital bersalin baru bukak sis, minggu lepas saya consult dgn Dr azimah, she’s so friendly adn soft spoken ☺️

3y ago

Due date bila tuu? Nanti letak lah review lepas bersalin 😁

Ada yang dh bersalin kat hospital azalea ni ke. Boleh review tak?

Hospital ni belum bukak lagi untuk bersalin