ada sesiapa yang dah booking bersalin di Hospital azalea putrajaya ke?

2 Balas

Sy baru bersalin di hospital Azalea last week. Bilik ward mmg selesa, Dr. Azimah, Dr. Faridah & Dr. Omar & pakar biusnya mmg bagus & competent. Overall Dr mmg sgt caring & supportive, mmg sangat menjaga patient. Suami bole teman bersalin & ada day bed utk suami tdo.. Overall sy mmg sgt2 recommend hospital ni. Ini bukan paid reviews, tpi sy mmg amat berpuas hati dgn Dr di azalea, sy check up dulu pun ambil pakej disini..

3y ago

Sy csec, xdpt nk normal sbb ada complications sejak sy prenatal checkup lagi, irregular contraction, uti,doppler result lower average so utk selamatkn baby, Dr suggest csec.. Kos csec start dri 6,800 & can add up to 10k based on perubatan & equipment tambahan jika diperlukan utk digunakan, mcm sy baby kena forcep sbb kecil..

Baru booking last week. Checkup dgn dr azimah.

3y ago

Merepek je.. Buat apa nk insert tampon?..