Hi mommies boleh bg review pengalaman bersalin di hospital andorra & azalea hospital?? And total kos normal and czer

Boleh share pengalaman tak?? I ank ke 3 coming soon tp this time bersalin kt selangor jee ta blik kampung so tgh survey hospital😄😅#pleasehelp

1 Balas

Ikut harga, andorra ni lg high class sbb mknn dia mcm fine dining dah. Azalea yg dkt putrajaya tu kan, tu murah lg.

3y ago

Yaa ada baca jugakk compare to andorra azalea murah lagi tp kos czer di azalea mahal jugak yaa.. just nk prepare for the worst