Bersalin di hospital swasta

Sapa pernah bersalin di hospital umra atau azalea putrajaya? Berapa anggaran total cost termasuk mom and baby? #firstbaby #advicepls

2 Balas

Lari topik tp sy ada survey azalea juga, cuma baca lg byk bad review dr good review.. berbelah bahagi nk cuba ke tk sbb tgk pakej harga kt facebook boleh tahan

3y ago

betul kata mochi, review Google byk bad reviews psl waiting time je.. nak bt mcm mna kdg2 kita p klinik pun Dr trpksa spend stu patient smpai dkt sejam bila ada emergency cases.. ntahla susah nk expect hospital n klinik ni ikut masa n keselesaan kita je 100percent.. they r trying their best,sy checkup n bersalin d azalea, I'm a happy customer aka patient.. the way the Drs n nurses treat kita mmg buat hilang rasa sakit n takut..

da bersalin da ke sis?..