Vaginal swab

Siapa pernah ambil vaginal swab? Biasa doc ambilkan ke atau kita buat sendiri?

5 Balas

Nurse buatkn kut..hrp ada yg jwb selepas sy jwb ni...sbb feed sis xnaik..jd mungkin ada yg berpengalaman blh share pnglmnnya dgn sis..sy try up status ni ea..hrp ada yg nmpk.. mg d pmudahkan segalanya..aamiin

4y ago

Dah ambil swab test dan keputusan gbs positive 😢

Doctor yg ambik. Sy ckp kt doktor mcm byk keputihan terus doktor ambik sample. Hari Rabu ni baru dpt result. Risau jugak. Keputihan tak gatal pun cuma byk

Sakit x buat swab tu? Guna muncung itik ke?

4y ago

Sakit masa masuk muncung itik tu 😢

Masa sy dlu doc yg buat

Doc amik .