keputihan. swab test

Siapa penah buat swab test? Macam mana cara dia. Sampel tu kita p toilet ambil sendiri kat toilet ke doctor akan suh kita bukak seluar semua and dia ambilkan sample. Sblm ni X penah ada keputihan ni risau nanti p kk nak bgtau nurse takut mudaratkan baby #27wk day 1 #gdm on diet

2 Balas

saya tak pernh buat tp dari yang saya tahu . doctor akan sruh buka seluar and masukkan muncung itik dlm kmaluan untk amik sample tu

doc y akn ambik kn..masukkan mncung itik n just doc calitkan kt dlm tu ambik kputihan